Brexit

Vi ved endnu ikke hvad der kommer til at ske, og ej heller hvornår. Men vi følger med i Brexit og når vi ved hvad det kommer til at betyde, vil vi skrive mere om det her på siden.

Men hvis/når der kommer et Brexit, vil der formegentlig komme en eller anden form får told på vores alle samens højt elsket Single Malt Whisky.

Men igen, vi ved det endnu ikke...

Whisky på lager

Vi har heldigvis vores eget lager i Danmark, og de flasker der allerede er importeret til vores lager, forventer vi ikke der kommer prisstigninger på.

Og husk, vi har altid åbne flasker, så når du kommer forbi vores butik, kan du smage inden du køber på langt de fleste af vores produkter - også rom og ginaftapningerne som vi forhandler.

Import af whiksy

Vi har siden års skiftet importeret rigtig mange aftapninger for klubber, foreninger mv, foruden vores egne aftapninger til butikken og ikke mindst fadandele fra vores fade.

Har du et fad whisky, som du skal have aftappet eller have hjælp til at få flasker hjem, så hjælper vi gerne med dette - og vi gør alt hvad vi kan for at få de aftappede flasker hjem inden et evt. Brexit.
Du kan læse mere om hvordan vi kan hjælpe dig her, og du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail med dine spørgsmål.

 

Sláinte