KORT OM FADANDEL.DK

Fadandel har siden 2011 specialiseret sig i at opkøbe whiskyfade, få fadene aftappet når de er klar til det og importere flaskerne som unikke flasker.

Her på webshoppen og i vores butik, som du finder ca. 10 min. kørsel uden for Skanderborg, finder du unikke aftapninger af såvel
Single Malt Whisky, Rom og ikke mindst Gin i verdensklasse.

Foruden flasker med Whisky, Rom og Gin har du også mulighed for at købe en andel i et af vores mange whiskyfade.
Alle vores aftapninger er Single Cask, Cask Strength (ikke nedvandet) og Non-chill Filtered.

 

HVAD FÅR DU HOS FADANDEL.DK?

Når du køber flasker hos Fadandel.dk, er de naturligvis hverken farvet med karamel, koldfiltreret men derimod udsat for en grov mekanisk filtrering for fjerne træsplinter m.m. fra whiskyen. Der vil således kunne være små partikler i whiskyen, hvilket er helt naturligt og ganske ufarligt.

Alle flasker fra Fadandel.dk aftappes ved fadstyrke. Fadstyrke, eller Cask Strength er ikke lovgivningsmæssigt defineret, men forstås her som at man ikke tilfører vand ved aftapning fra fadet. Det vil sige at flasken, indeholder præcis hvad der er i fadet, ved samme alkoholstyrke som det har i fadet før aftapning (der fordamper dog en lille mængde ekstra ved aftapningen/omhældning). Du får altså “den ægte ufortyndede vare” og kan herefter selv bestemme om du vil tilsætte vand eller nyde den som den er.

Når man køber en flaske på Cask Strength, betyder det at der er knap 1½ flaske god whisky i én flaske – og her i butikken får du den ovenikøbet til fornuftige penge.

Fadandel.dk importerer også Rom, som lige som Whiskyen, er aftappet ved fadstyrke og ikke filtreret eller tilsat farve. Som noget nyt, kan du også købe Dansk kvalitets Gin på shoppen.

Endvidere hjælper Fadandel indehavere af fade med at få aftappet deres fade i Skotland og efterfølgende hjemtage de aftappede flasker.

I den forbindelse har Fadandel gennem tiden opbygget gode kontakter til destillerier, hvor der nogle af stederne er mulighed for selv at deltage i selve aftapningen, som er en helt speciel oplevelse. Læs mere om hjælp til aftapning og import af dit/jeres fad her.

 

KONTAKT FADANDEL.DK

Fadandel.dk ApS
Damtoften 20, Voerladegård
8660 Skanderborg
Tlf. : +46 61 466 900
Mail : info@fadandel.dk

 

SOCIALE MEDIER OG NYHEDSBREVE

Fadandel.dk har et nyhedsbrev, som kommer ud 1 gang pr mdr. som du kan tilmelde dig nederest på siden her.

Vi er også at finde på forskellige sociale medier, hvor nyheder, tilbud mv. kommer ud så snart de er kommet hjem.

MOBILEPAY

Nummer: 6170

 

BANK FORBINDELSE

Reg. : 5370
Konto : 0000251469
SWIF/BIC : ALBADKKK
IBAN : DK2853700000251469