Fragt priser

DANMARK

Ordre under 700 DKK Ordre over 700 DKK
 Afhentning i vores butik Gratis Gratis
 Bring (pakkeshop) 59 DKK Gratis
 Bring (hjemmelevering) 130 DKK 50 DKK
 DAO (pakkeshop) 59 DKK Gratis
 PostNord (pakkeshop) 65 DKK Gratis
 PostNord (hjemmelevering) 89 DKK 45 DKK

* Leverings tid: 2-4 dage

  • Ønsker du din ordre sendt til en bestemt pakkeshop, vælges dette når du kommer til  checkout siden
  • Ønsker du en anden leverings adresse, sætter du blot et “hak” i feltet “Send varerne til en anden adresse?” og taster den ønskede leveringsadresse
  • Vi køber al vores fragt gemmen Shipmondo, og det er herfra du modtager din track & trace mail. Hvis du ikke har modtaget den, så tjek evt. dit spam filter/mappe eller kontakt os pr. mail (info@fadandel.dk) sammen med dit ordre nummer. Så hjælper vi dig med et link.

Fragt til resten af verden

Forsendelsesomkostninger afhænger af hvilket land ordren skal sendes til.
Når du kommer til indkøbskurven, kan du indtaste det land, du gerne vil have forsendelsen sendt til og derved se forsendelsesomkostningerne.

Hvis der er spørgsmål eller udfordring med fragt til din ordre, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 61 466 900 eller på mail info@fadandel.dk.

FRAGT AF ANDELS FLASKER

Når du køber en eller flere andele på vores shop, betaler du for selve din andel i fadet. Når andelsflaskerne er kommt hjem til vores lager, betales der for hjemtagelsen til Danmark, for den/de andele du har købt i fadet. Vil du gerne vil have fremsendt flaskerne til din adresse, vil du blive opkrævet for fragtomkostningerne, sammen med hjemtagelsesgebyret.

AFHENTNING AF BESTILLINGER

Ønsker du at afhente din bestilling i vores butik, kan dette lade sig gøre i butikkens åbningstid eller efter aftale på +45 61 466 900. Du kan også bestille dine vare ved at skrive en mail til os på info@fadandel.dk, med hvad du ønsker. Så stiller vi det fra til dig og du kan betale/hente din bestillingen i butikkens åbningstid.