BREXIT

Aftalen mellem EU og Storbritannien er underskrevet, og der kommer IKKE Told på whisky der importeres, hvilket er glædeligt. Der vil dog komme en ”mindre” stigning, på importen af whisky fremover alligevel.

Storbritannien nu er et 3. partsland, hvilket betyder at der skal laves en del mere papirarbejde, både i eksport- og i import-landet.
Hvor meget dette kommer til at koste i gebyr, vil vi oplyse på siden her, så snart det er os klart.

Whisky på lager

Heldigvis har vi vores eget lager i Danmark. De flasker der allerede er på vores lager i Danmark, forventer vi ikke nogen prisstigning på. Husk, vi har altid åbne flasker i butikken. Så når du kommer ind i vores butik, kan du smage, før du køber.
Dette gælder både for vores whisky-, rom- og gin aftapninger, som vi sælger i butikken.

Import af whisky

Siden vi startede Fadandel.dk i 2011, har vi stået for kontakten til aftapning af fade i Skotland for kunder, og importeret flaskerne til Danamrk. Bl.a. for klubber, foreninger og private. Vi importere også vores egne aftapninger til butikken, og ikke mindst vores fadandele fra vores egne fade.

Har du et fad whisky i Skotland, og ønsker du hjælp til aftapning og import, så hjælper vi gerne med dette.

Du kan læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig her. Du er også meget velkommen til at kontakte os via telefon +45 61 466 900 eller mail til info@fadandel.dk med dine spørgsmål.

Sláinte