BREXIT

Vi ved endnu ikke, hvad der vil ske, og heller ikke hvornår, men indtil videre gældende de nuværende regler indtil 31. december 2020. Vi vil følge Brexit, og når vi ved, hvad det kommer til at betyde, vil vi skrive mere om det her på siden.

Når Brexit træder i kraft, vil der sandsynligvis være en form for told på vores elles meget elskede Single Malt Whisky.

Men igen ved vi ikke endnu …

Whisky på lager

Heldigvis har vi vores eget lager i Danmark, og de flasker, der allerede er importeret af os, forventer vi ikke nogen prisstigning på.

Og husk, vi har altid åbne flasker, så når du kommer ind i vores butik, kan du smage, før du køber, inklusive rom/gin- aftapninger, som vi sælger i butikken.

Import af whisky

Siden vi startede Fadandel.dk i 2011 har vi importeret en masse flasker for klubber, foreninger osv. Samt vores egne aftapinger til butikken og ikke mindst fadandele fra vores egne fade.

Har du et fad whisky, som du har brug for hjælp til at få tappet på flasker og/eller har brug for hjælp til at få flaskerne hjem, hjælper vi med glæde med dette – og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at få flaskerne hjem før Brexit.

Du kan læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig her, og du er også meget velkommen til at kontakte os via telefon eller mail med dine spørgsmål.

Sláinte