BREXIT

Vi ved endnu ikke helt hvad der vil ske. Men indtil videre, er det de nuværende regler, der gælder frem til og med den 31. december 2020. Når vi ved, hvad det kommer til at betyde, vil vi skrive mere om det her på siden.Når Brexit træder i kraft, vil der sandsynligvis blive pålagt TOLD, på alle vores ellers meget elskede whisky aftapninger.

Men igen, ved vi ikke så meget endnu …

Whisky på lager

Heldigvis har vi vores eget lager i Danmark. De flasker der allerede er importeret af os, forventer vi ikke nogen prisstigning på.Husk, vi har altid åbne flasker. Så når du kommer ind i vores butik, kan du smage, før du køber. Dette gælder både for vores whisky-, rom- og gin aftapninger, som vi sælger i butikken.

Import af whisky

Siden vi startede Fadandel.dk i 2011, har vi importeret masser af flasker for klubber, foreninger mv.
Vi importere vores egne aftapninger til butikken, og ikke mindst vores fadandele fra vores egne fade.

Har du et fad whisky i Skotland, og ønsker du hjælp til aftapning og import, så hjælper vi gerne med dette. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at få dine flasker hjem før Brexit.

Du kan læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig her. Du er også meget velkommen til at kontakte os via telefon +45 61 466 900 eller mail til info@fadandel.dk med dine spørgsmål.

Sláinte