Aftapning med klub label

Er i en Whiskyklub, Whisky Laug, Whiskyforening eller et firma og gerne vil have jeres egen whiskyaftapning, kan Fadandel.dk hjælpe jer.

I kan få jeres egen label på flaskerne på flere måder, enten ved at:

Disse tre muligheder kan leveres med jeres egen front label eller en back label, mod betaling for print og påsætning. Og selvfølgelig hvis i vil have Fadandel.dk til at importere jeres aftappede fad fra fx. Skotland, så yder vi også den service her.

Har i ikke selv mulighed for at udarbejde et færdigt og printklar design, kan vores dygtige designer lave et design til jer mod betaling.
I skal blot komme med et logo og/eller en tekst som i gerne vil have på jeres label, sammen med nogle idéer til hvorledes i forestiller jeg den skal se ud, så kommer vi med et forslag til jeres kommende label.

Alle labels der påsættes hos Fadandel.dk, bliver trykt hos vores samarbejdspartner, som har et professionelt trykkeri. Backlabels kan dog også vælges at blive trykt hos os selv, på vores laserprinter, såfremt det er aftalt på forhånd.

Fra labelen er færdigdesignet, trykt og påsat flaskerne (på flasker der er på lager), tager det ca. 14 dage til i kan afhente flaskerne, eller vi kan fremsende flaskerne til jer.

Prisen på labels, afhænger meget af det antal labels der skal trykkes, og om der skal fortrykkes nummer eller ej. Generelt gælder dog at, jo flere labels des billigere bliver det.

Her på siden, kan man se eksempler på nogle af de aftapninger, som vi har leveret til whisky -klubber, -foreninger og -laug tidligere, med deres egen labels på aftapningen.

I er altid velkommen til at kontakte os, hvis I er interesseret i et konkret tilbud på en aftapning med jeres egen label påsat, eller hvis i har spørgsmål hertil.

 

Slanté
Fadandel.dk