eksklusive aftapninger på vej hjem

Vi har to nye aftapninger på vej hjem fra Claxton’s, som begge er aftappet eksklusivt for Fadandel.dk

unik whisky

Besøg vores butik og showroom og få en smagsoplevelse ud over det sædvanlige
Du kan også blive medejer af et fad whisky eller rom, flaskerne bliver aftappet ved fadstyrke

Dit eget whiskyfad

Hos Fadandel.dk har du muligheden for at købt dit helt eget fad whisky. Vi har typisk fade af typen Octaves, Barrels, Hogshead & Butt’s i en alders variation fra 0-12 år

God rådgivning
Entusiastisk og levende rådgivning omkring alle vores produkter
Unikke produkter
Alle vores aftapningerne på shoppen er ved fadstyrke og ikke farvet
Køb samples
Du kan købe samples på flere af vores produkter eller deltag i en af vores smagning
Smagninger
Whisky/Gin smagninger i vores lokaler eller ude hos dig

Smagspakker

Vi har sammensat nogle smagspakker, så du kan smage hjemme i ro og mag inden du køber en flaske.

– Både whisky & Gin pakker –

Fadandel.dk - Brian og hans passion, - startede med mig for første gang med en smagsprøve af en Orkney 12 års. - En varm sommerdag den rejste alle hårene på hele kroppen, - tog en med hjem. Den røg over 2 år senere har jeg købt en 15 års som er lige så saltet og cremet og som jeg husker det mere rund i smagen. Kan varmt anbefales.
Klaus Poulsen‎
Single Cask, Cask strength whisky i super kvalitet. Ingen pjat med karamelfarve og nedvanding. Det her er rå whisky direkte fra fadet, præcis som det bør være altid. Og endda med sediment fra fadet. Og hvis ikke det er nok, så er priserne også holdt i bund. Desuden er der en super service, når man besøger butikken - en lørdag formiddag bliver pludselig til en ekskursion i både højlandet og øerne, fra alt det skotske vi elsker og der er masser af smagsprøver og nørdet snak inden vi finder de flasker vi gladeligt slæber hjem. Det er bare det hele værd. 👍👍👍👍👍
Tommy Jørgensen
Super shop/butik 💯 det er et besøg værd, ingen tvivl om Brian ved hvad han taler om, meget hjælpsom så det er det rigtige, som passer til ens smag ... så hvis det er whisky er her stedet .... fra mig 🥃🥃🥃🥃🥃🥃
Michael Christian Stougaard
Jag gick in på Fadandel.dk, valde valuta i SEK och klickade hem några härligt sherrystinna Balmenach i korgen. Gick till kassan och betalade smidigt med kort. Varorna skickades nästa dag och 2 dagar efter ringer DHL som vill leverera ett paket! Helt underbart! :-)
Flemming Rasmussen
Den är mycket trevlig MacRothes från Fadandel. Doft av sherry, farinsocker, torkad frukt som russin, lite lätta ektoner. Smak följer doften bra, den utvecklas mycket efter en tid i glaset. Sötman kommer mer och mer, kladdkaka, choklad, russin, smörig och lite oljig i smaken. Eftersmaken är medellång till lång. Den är välbalanserad. 👌🤘
LG Ståhl‎
En helt enestående oplevelse at være til Smagning ved Fadandel.dk. Fantastisk whisky, og en levende og spændende vært Brian. Vi kommer helt sikkert igen.
Marianne Vogel
Lækker shop, men damm man kan købe sig fattig... Har købt mine 3 første andele her, sammen med en god ven - første andel er allerede på vej til os så vi glæder os begge to til at smage vores første køb: Andel 058: Linkwood 2008
André Amingsø

Whiskysmagning
hos os eller ude
af huset

Fadandel.dk tilbyder foruden afholdelse af whiskysmagninger i vores egne lokaler, også smagninger ude af huset. Book os f.eks. til firmaarrangementer, fødselsdage eller hjemme hos dig selv til en hyggelig aften sammen med gode venner.

Gavekort til
whisky, rom og
gin-elskeren

Du bestemmer selv værdien på gavekortet, og modtager gavekortet som en PDF fil på e-mail lige efter dit køb. Gavekortet du modtager er lige til at printe ud og give som gave. Gavekortet kan både bruges her på webshoppen og i vores fysiske butik, som ligger ca. 10 min. fra Skanderborg.

Processen når man køber en fadandel

1.
Køb af fadandel

Du køber den fadandel du ønsker, hvorefter du modtager et andelsbevis og en faktura. Er du i tvivl om hvilken du skal købe, kan du købe en fadprøve eller deltage i en fadprøvesmagning inden du beslutter dig.

2.
Aftapning

Andelene, bliver aftappet på 70cl standard runde flasker, med mindre andet er oplyst på den enkelte andel. Alle flasker i andelen får påsat Fadandels label, med mindre andet aftales på forhånd.

3.
Hjemtagelsesgebyr

Når det er tid til at aftappe det enkelte fad, vil andelshaverne få tilsendt en faktura på hjemtagelsesgebyr. Hjemtagelsesgebyret opkræves først når flaskerne er aftappet og på vej hjem til vores lager.

4.
Flasker kommer til Danmark

Efter fadet er aftappet og flaskerne er kommet til Danmark, vil andelshaverne blive kontaktet for afhentning af andelsflaskerne. Ønskes andelsflaskerne fremsendt, kan flaskerne i andelen fremsendes mod et forsendelsesgebyr.